Serveis

Rellart, empresa de construcció i reformes integrals, compta amb un equip de tècnics professionals en construcció, interiorisme i decoració, que s’encarregarà que el seu projecte de construcció o reforma sigui tot un èxit.
Realitzem reformes integrals d’habitatges, oficines, estudis, locals comercials i edificis, mantenint l’equilibri entre la màxima qualitat i el millor preu, escoltant sempre les seves necessitats.

Serveis

Reformes de pisos

Realitzem els projectes seguint el dia a dia de l’obra per garantir uns excel·lents resultats i la satisfacció del client. Destaquem: Desenvolupament de projectes d’interiorisme. Planificació, realització i seguiment d’obres i reformes.

Treballs verticals

Comptem amb un equip de tècnics titulats i qualificats amb àmplia experiència per dur a terme qualsevol projecte relacionat amb la rehabilitació de façanes i interiors d’edificis.

Assessorament i gestió de tota la documentació necessària per dur a terme la seva obra, permisos, ajudes, plans de seguretat, etcètera.

Serveis
Serveis

Reformes de restaurants i hotels

A Rellart, posar en marxa el seu negoci serà una tasca senzilla, nosaltres li presentem un disseny, amb la idea que ens transmeti, i farem la reforma del seu restaurant o hotel. Li oferirem la millor solució per al seu negoci al millor preu.

Locals comercials

Com a empresa especialitzada en reformes integrals a Barcelona, comptem amb una àmplia experiència i un equip de professionals altament qualificats per dur a terme totes les nostres obres.

Les reformes integrals de locals comercials, requereixen d’una adequada planificació i una contínua supervisió dels treballs, aspectes tots dos en els que la nostra empresa realitza un especial èmfasi, a través de la figura del cap d’obra, que està en tot moment pendent del bon desenvolupament de la reforma.

Serveis
Serveis

Jardins privats

El tractament que Rellart ofereix al client particular és completament personalitzat. Cada jardí i cada projecte són únics. Es concerta una visita amb el client i es fa un estudi minuciós de les necessitats i requeriments del client cap al seu futur jardí. Pot ser un espai pluridisciplinar on intervenen diversos components, com escales, desnivells, rocalles, gespa natural o artificial, piscina, il·luminació, còdols, camins, gelosies, pèrgoles, estanys i rierols, fonts, reg automàtic, vegetació i un llarg etcètera.

Consultoria i certificació

Tenim experiència en realitzar estudis de viabilitat i avantprojectes, projectes i direcció d’obres, legalitzacions, segregació d’habitatges, inspecció tècnica d’edificis, etc… Serveis a comunitats, cédules d’habitabilitat, certificats d’eficiència energètica, llicències d’obra i obertura de negocis….

Deixi a les nostres mans qualsevol tràmit amb l’administració pública, la tramitació o recerca de subvencions i ajudes.

Serveis
Serveis

Assessorament personalitzat

Rellart posa a la seva disposició l’oportunitat de gaudir d’un assessorament totalment personalitzat i gratuït d’un dels membres de l’equip tècnic. Juntament amb aquest, podrà realitzar diferents visites a una gran quantitat de locals d’interiorisme i decoració, amb el principal objectiu d’escollir tot allò que més s’adequa a la seva obra o reforma.